Kreatin er et stoff som finnes naturlig i muskelcellene i kroppen din. Det hjelper musklene dine med å produsere energi under tung løfting eller høyintensiv trening. Kreatin lagres som fosfokreatin hovedsakelig i musklene dine, hvor det brukes til energi.

Kreatin kan forbedre helse og idrettsprestasjoner på flere måter. I høyintensiv trening er dens primære rolle å øke fosfokreatinlagrene i musklene dine. Kroppen din kan da bruke de ekstra lagrene til å produsere mer av et høyenergimolekyl kalt adenosintrifosfat (ATP). ATP er ofte kalt kroppens energivaluta. Når du har mer ATP, kan kroppen din prestere bedre under trening.

Kreatin hjelper også deg med å få muskler på følgende måter:

Økt arbeidsbelastning: Det muliggjør mer totalt arbeid eller volum i en enkelt treningsøkt, en nøkkelfaktor i langsiktig muskelvekst.
Forbedret celle signalering: Det kan øke satellittcellesignaler.
Vanlige bivirkninger av kreatin kan inkludere kvalme, magesmerter, diaré, muskelkramper eller vektøkning. Det er alltid viktig å konsultere en helsepersonell før du starter med noen form for kosttilskudd. De kan gi deg råd basert på din individuelle helsestatus og ernæringsbehov.

Viser alle 5 resultater

Creatine Sport 300g

Opprinnelig pris var: 229.00 kr.Nåværende pris er: 199.00 kr.

Kreatin 100% creapure 300gr.

Opprinnelig pris var: 299.00 kr.Nåværende pris er: 249.00 kr.

Kreatin monohydrat, 500 g

Opprinnelig pris var: 349.00 kr.Nåværende pris er: 259.00 kr.

Supreme Creatine 400g – Delta

Opprinnelig pris var: 449.00 kr.Nåværende pris er: 319.00 kr.