VitaPrana er naturlige og økologiske produkter som gjør det enkelt for deg å føle deg bra. Laget av utvalgte råvarer og helt uten tilsatt sukker og kunstige søtstoffer, farge- og smakstoffer. Dessuten er de fleste produktene helt uten soya, gluten og laktose. Alt for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å velge det naturlig gode alternativet.

 

Vitaprana er et svensk varemerke som fokuserer på miljø og holistisk helse. Vitapranas sortiment gir deg produkter av meget høy kvalitet og helt uten unødvendige tilsetningsstoffer.

Navnet Vitaprana ble skapt fra ideen om en serie kosttilskudd for økt vitalitet og livskraft.

Vitalitet; å gi ny energi
Prana; ordet for livskraft på sanskrit.

Vitaprana er utviklet utfra oppfatningen om at menneskets helse er avhengig av balanse og harmoni både fysisk og mentalt, og at helsen kan bevares gjennom gode og bevisste valg i hverdagen.

Viktige hjørnesteiner for helse er et godt næringsinntak, en fungerende fordøyelse, fysisk aktivitet og tilstrekkelig restitusjon, men også sunne relasjoner, åndelig kontakt, hormonbalanse og å ha nærhet til naturen. Vitaprana skal bidra til denne fine balansen og støtte kroppen til å opprettholde en god helse.

I Vitapranas sortiment finner du alt fra kosttilskudd som vitamin D, kollagen fra ulike kilder, magnesium og probiotika til matvarer og superfoods til baking og smoothies. Vitaprana har produkter som passer for de som velger vegansk, gluten-, melke- og soyafritt samt at mange produkter er økologisk sertifiserte. Vitaprana bruker alltid nøye kontrollerte råvarer og også varemerkebeskyttede, standardiserte og studerte ingredienser. Dette gjør produktene både trygge og effektive.
Vitapranas kapselprodukter er, om mulig, vegetabilske og består av pullulan som er skånsom mot magen. Produktene er frie for tilsetningsstoffer som magnesiumstearat, kunstige søtningsmidler, kunstige aromaer og fargestoffer.

Vitaprana har også tenkt på emballasjens miljøpåvirkning og derfor er all emballasje fullt resirkulerbar. Boksene er laget av 50-70% allerede resirkulert PET eller glass, posene er laget av resirkulerbart monomateriale, lokkene resirkuleres som metall og etikettene er fossilfrie.

Viser alle 10 resultater